Website en huisstijl NOIZ-LAB

NOIZ-LAB is een idee van Jochem de Jong. Hij bedacht vanuit zijn achtergrond als componist en programmeur de ‘7 step mastering suite’. Een set plug ins die het voor de thuisstudio mogelijk maakt om na het mixen, nu ook professionele mastering toe te passen. Daarmee kan de homestudiogebruiker voor het eerst de hele keten zelf controleren en een professioneel eindresultaat bereiken.

Mastering was altijd een door veel geheimzinnigheid omgeven proces dat slechts door enkele specialisten tot een goed einde kon worden gebracht. Jochem heeft na een uitgebreide studie zijn conclusies samengevat in het boek ‘Homestudio Mastering’. Dat bracht hem op het idee om wat hij geleerd had als een overzichtelijke workflow aan te bieden. In zeven stappen, beschreven in een duidelijke handleiding, maakt de suite het mogelijk om snel zelf te leren masteren.

Met een team programmeurs en marketingspacialisten ontwikkelden we de website, de manual en vormgeving van de plug ins. Kijk voor meer informatie op noiz-lab.com.