Boeken, bladen en brochures

OVC kan helpen met grafisch ontwerp voor alle soorten drukwerk. Ik ben jarenlang de vaste invaller geweest bij de Leidse bladenmakers Maters en Hermsen en heb dus veel ervaring met het opmaken van kranten, bladen en magazines. Ik ben gewend om samen te werken met redacties, fotografen, andere vormgevers en drukkers en heb, zover ik me kan herinneren, nog nooit een deadline gemist.

Hoewel de aandacht steeds verder lijkt te verschuiven naar online producties blijft drukwerk heel belangrijk als communicatiemiddel. Ik heb dan ook vele brochures, folders en flyers mogen maken voor heel diverse opdrachtgevers en doelgroepen. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het ontwerpen van boeken en boekomslagen, proefschriften en lesmateriaal. Indien gewenst kan ik ook helpen met inkoop en drukwerkbegeleiding.

Op deze pagina vind je een greep uit het drukwerk dat ik de laatste jaren verzorgd heb.